dijous, 21 de març del 2019

Taller intensiu d’un dia de LuJong




El tantrayana considera que el cos és el mitjà per arribar a la il·luminació. Lujong vol dir cultiu del cos. Els exercicis de Lujong ens faciliten desenvolupar la nostra consciència corporal. Quan practiquem LuJong anem estirant el nostre cos i exercitant els nombrosos canals de llum que conformen el nostre cos energètic. A mesura que el nostre cos es torna més flexible, la nostra ment es torna més clara i lleugera. Mica a mica ens anem obrint a un agradable estat d’equilibri i vitalitat.

Què farem?       Aprendre i practicar els 21 exercicis de Lujong. Aquests ens serveixen per mobilitzar els nostres músculs i les nostre articulacions, estirar les tensions i els nusos del nostre cos físic. Així aconseguim més força i elasticitat i ens sentim més resistents i energètics. Quan practiquem LuJong cada dia notem com anem agafant més consciència corporal i al mateix temps la nostra ment es va calmant. Això ens permet una major concentració mental.

Data:     dissabte 4 de maig de 2019
Lloc: Can Camps. Tortellà
La Masia de Can Camps es troba a 900 metres del nucli més proper, Tortellà, rodejada de boscos i tranquil·litat rural.
Horaris: començarem a les 9:30, però millor si arribes abans per poder-te posar còmode i formalitzar la inscripció.
Preu:     80€
Reserva anticipada:        70€ si fas un ingrés bancari de 40€ abans del 15 d’abril
Dinar:    pots portar la carmanyola i menjar al teu gust
Què cal portar: roba còmode, un tros de tela per cobrir la màrfega, mitjons de recanvi, aigua. De màrfegues i coixins ja n’hi han.
Facilitadora:       Núria Coral Ferrer, fisioterapeuta, professora de LuJong certificada per NangtenMenlang.
Informació i inscripcions: 647141625 ncoral@uoc.edu